Projectes en els que participo

cropped-12822872_454631334731868_1657959119_o1

El Gremi de l’Art

El GREMI DE L’ART prèn el seu nom dels antics gremis medievals, l’objectiu dels quals era equilibrar la demanda amb el nombre d’artesans que hi havia disponibles, garantint el treball als seus membres, el seu benestar i els sistemes de transmissió de l’ofici del gremi en qüestió.

Tot i que nosaltres no funcionem com un gremi medieval, sí que hem decidit prendre el concepte de protegir i salvaguardar la transmissió de la nostra Art. El GREMI DE L’ART és una organització l’objectiu de la qual és difondre les tradicions i coneixements màgics del nostre territori a través de l’aproximació acadèmica, la praxi individual i col·lectiva. Aquesta iniciativa sorgeix de la necessitat de donar cohesió i suport entre practicants de l’Art i la Bruixeria que necessitin un espai de coneixement i transmissió de profunditat, tenint sempre cura de les Antigues Tradicions i de les noves formes que en sorgeixin amb el pas del temps.

 

gorg i forcaEl Gorg i la Forca

El territori ens parla i ens ofereix un coneixement viu que fa molt temps vam oblidar. Les llegendes i mites són els símbols que van perviure de les antigues forces i esperits de la natura, les coneixem i comprenem, però nosaltres anem una mica més enllà. El Gorg i la Forca té com a fonament l’experiència directa i la praxi amb els númens de la terra on estem. Conviure de nou amb allò que ens connecta a tota aquesta força que està més enllà i aquí mateix.

El Gorg i la Forca és un culte territorial que actua i resideix a la zona nordest de la península.