Sobre mi

TorsobremiSóc medievalista de formació i bruixa de vocació. Sempre m’ha interessat la mitología i el folklore, el treball amb animals de poder i l’adoració als Ancestres i Deïtats.

He fet cursos amb Starhawk, (feminista i activista del moviment de la Deessa i de la espiritualitat basada en la terra, dissenyadora de permacultura i professora) durant la década dels 90; amb Alicia Luengas que ensenya i practica el métode Harner, i també he estudiat altres métodes xamànics amb altres mestres británics.

Practicant de màgia de la terra amb focus en la bruixeria tradicional i el folklore català, amb influències germàniques. Animista, recolectora d’herbes i artesana d’olis, pòlvores, elixirs i d’altres productes d’ús ritual.

Ofereixo lectures oraculars i de tarot, així com rituals específics; estic oferint actualment cursos de protecció, de creació d’amulets i eines rituals, sigils, i tallers bàsics de xamanisme i de Bruixeria tradicional a l’Escola Mariló Casals.

~~~ Castellano:

Soy medievalista de formación y bruja de vocación. Siempre me han interesado la mitología y el folklore, el trabajo con animales de poder y la adoración a los Ancestros y Deidades.

He hecho cursos con Starhawk (femiista y activista del movimiento de la Diosa y de la espiritualidad basada en la tierra, diseñadora de permacultura y profesora) durante la década de los 90; con Alicia Luengas que enseña y practica el método Harner, y también he estudiado otros métodos chamánicos con maestros británicos. Fui miembro de la Sisterhood of Avalon durante 10 años.

Practicante de mágia de la tierra con focus en la brujería tradicional y el folklore catalan, con influéncias germánicas. Animista, recolectora de hierbas y artesana de aceites, elixirs y otros productos de uso ritual.

Ofrezco lecturas oraculares y de tarot, así como rituales específicos; Actualmente ofrezco cursos de protección, de creación de amulets y heramientas rituales, sigilos, y talleres básicos de chamanismo y de Bruijeria tradicional en la Escuela Mariló Casals.

Leave a Reply